Kampanj image

Nyhet

Ny reklamationshantering

Nytt formulär

Läs mer
Close popup

Köksförnyelse

Riv inte ut det som fungerar i köken – förnya istället det som behövs med enkla medel. Byt luckor, sätt in lådor i ett befintligt skåp, byt handtag och bänkskiva- möjligheterna är många hur man på olika sätt kan förnya köken. Fråga oss!


VAD ÄR KÖKSFÖRNYELSE?

VAD KAN VI HJÄLPA TILL MED?

För oss på LIB har kvalitets- och hållbarhetsfrågor alltid legat varmt om hjärtat – för oss omfattar det allt vi gör och är!..


HBV AVTAL

För dig som är HBV-medlem finns ett särskilt anpassat sortiment utifrån avtalets utformning.

KÖKS-KONFIGURATOR

Med hjälp av vår kökskonfigurator får du en snabb överblick över det fina slutresultatet. Testa gärna!

OM OSS

Vi på LIB älskar kök och tanken med en s.k köksförnyelse är att den skall vara enkel, hållbar och kostnadseffektiv för alla parter. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva under arbetets gång; från skåp och stommar, till köksluckor, bänkskivor, handtag, rostfritt och praktiska inrednings-detaljer.

Hållbarhet står i fokus hos oss och omfattar allt vi gör och är-från konceptet att ”bara” byta det som behövs, till produktutbudet och inte minst oss själva som företag och medarbetare.

Att behålla det som fungerar och ”bara” byta det som behövs – mot väl valda produkter – är en klok, smidig och klimatsmart lösning i ordets rätta bemärkelse. Oavsett om du väljer att byta ut enstaka produkter eller alltsammans.