FLEXIBEL FÖRVARING

Garderober ska vara generösa och rymliga men helst inte synas och ta plats.  Med våra funktionella och flexibla lösningar är det enkelt att skapa bra förvaringsutrymmen på små ytor. Hos oss hittar du allt som behövs för att möta ett stadigt växande behov av bra förvaring.

Oavsett om du behöver helt nya garderober eller vill ansiktslyfta befintliga, så har vi det som behövs!

Välj mellan att göra om befintliga garderober med nya luckor/dörrar, handtag och gångjärn på befintliga stommar, eller byta till mjukt glidande skjutgarderober som sparar plats, sänker ljudnivån och minskar slitaget.

För att få bästa möjliga nyttjande av förvaringen får man inte heller glömma bort inredningen, som kan varieras i det oändliga med hyllor, trådkorgar, klädstänger, medicinskåp, mm – fråga oss gärna om råd för just era behov och möjligheter.

Kontakta oss för eget förslag och offert på lösning!

TRADITIONELL FÖRVARING

Traditionell förvaring

Befintliga skåp uppgraderas snabbt och enkelt med nya luckor, handtag, gångjärn & inredning

Välj nya lättskötta luckor i laminat, och komplettera med snygga handtag. En laminerad lucka är rep- och stöttålig och enkel att hålla ren. Rätt skött håller sig luckan som ny år efter år. En laminerad lucka är dessutom UV-beständig, vilket gör det enkelt att komplettera eller byta ut enstaka luckor vid behov.

Läs mer om våra luckor

Ett annat snabbt och enkelt sätt att lyfta känslan är att förnya handtag och knoppar! Välj klassiskt eller modernt, trä eller metall – allt efter tycke och smak. Tänk på att även storleken på ett handtag kan göra stor skillnad för helhetsintrycket!

Läs mer om våra handtag & knoppar 

För ytterligare uppgraderingar kan man ex. byta odämpade gångjärn till dämpade, vilket gör att man minskar slitaget, sänker ljudnivån och ökar den allmänna komfortkänslan.

SKJUTGARDEROBER

Skjutgarderober

Skjutgarderober är smidiga, flexibla och platsbesparande lösningar för de flesta hyreslägenheter och övriga boenden med trånga utrymmen.

Våra system skräddarsys enligt mått och önskemål, och gör att du kan nyttja det tillgängliga utrymmet maximalt. Välj att sätta skjutdörrar framför befintliga stommar, eller ett helt nytt system, och komplettera med passande inredning.

Så här enkelt är det:

 • Välj profil 
  Ramen består av en stabil aluminiumkonstruktion, där du väljer mellan alu/silverfärgad eller vit profil.
 • Välj dekor på dörrarna
  Dörrarna tillverkas i tålig melamin och finns i sex olika utförande:
  Vit slät / Ljusgrå/ Chinchilla / Latte / Ek / Spegel
 • Välj inredning
  Utrusta garderoberna med praktisk och användbar inredning, t. ex:
  • klädstång av teleskopmodell; enkel att justera till rätt längd.
  • trådkorgar i mesh eller gallervariant.
  • anpassade hyllplan.
 • Montera
  Smidigt montage tack vare topphängda dörrar, och enkla, snabba fästen.

Dekorfärger: