Kampanj image

LIB XPRESS

Helkök på 2 veckor

Snabb och enkel process

Läs mer
Close popup

GDPR

Behandlingen av personuppgifter inom Libluck och dess verksamhet följer nu GDPR. Du ska alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi gör allt vad vi kan för att skydda dem från obehöriga.


GDPR

Vilka uppgifter som GDPR avser med personuppgifter menas…

Vilka uppgifter som GDPR avser med personuppgifter menas all information som på något sätt kan användas för att identifiera eller knytas till en enskild individ.

De personuppgifter vi behandlar kan variera beroende på ändamålet med behandlingen. Kontaktpersoner hos företag registreras med adress, telefonnummer, avdelning, e-postadress och befattning. Libluck är personuppgiftsansvarig enligt personuppgiftslagen för den behandling av personuppgifter som sker inom företaget.

Om du har frågor om behandlingen av personuppgifter eller vill bli struken, inom Libluck, är du välkommen att kontakta oss på order@libluck.se

COOKIES

Sessionscookies: Dessa gör att du kan utföra vissa grundläggande funktioner…

Sessionscookies: Dessa gör att du kan utföra vissa grundläggande funktioner på våra webbplatser, till exempel genom att behålla inloggningsuppgifter för sessionen eller en transaktion. De hjälper också till att minimera behovet av att överföra information över Internet. De lagras inte på din dator och de försvinner när du avslutar din webbläsarsession.

Permanenta cookies: Dessa gör det möjligt för oss att känna igen återkommande besökare till webbplatsen. Genom att matcha en anonym, slumpmässigt genererad identifierare kan vi registrera information om hur du kom till webbplatsen, vilka sidor du besöker, alternativ som du väljer och hur du navigerar på webbplatsen. Genom att övervaka denna information kan vi göra förbättringar på våra webbplatser och genom att kombinera den med annan information vi har om dig kan vi anpassa innehållet åt dig när du kommer tillbaka.

Google Analytics
Detta är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google så att vi kan känna igen återkommande besökare till webbplatsen. Genom att matcha en anonym, slumpmässigt genererad identifierare kan vi registrera information om hur du kom till webbplatsen, vilka sidor du besöker, alternativ som du väljer och hur du navigerar på webbplatsen. Genom att övervaka denna information kan vi göra förbättringar på våra webbplatser. Google förbehåller sig också rätten till de insamlade uppgifterna.


HBV AVTAL

För dig som är HBV-medlem finns ett särskilt anpassat sortiment utifrån avtalets utformning.

KÖKS-KONFIGURATOR

Med hjälp av vår kökskonfigurator får du en snabb överblick över det fina slutresultatet. Testa gärna!