Designstolar

Konferensstolar

VL118

Den populära VL118-stolen introducerades första gången 1964, och återlanserades igen 2014. Den organiska designen och fantastiska komforten är utmärkande, och stolen kan användas både på arbetsplatsen och i hemmet. VL118 kan hängas på bord eller staplas, och har fötter som passar både på trägolv och matta.

Modellen finns i ek, valnöt och fanér, med synligt ryggstöd eller full stoppning.

VL135

VL135, även kallad “Cosy”, är en modern, klassisk och bekväm lounge-stol. Den lanserades på 1960-talet, och den nya uppdaterade versionen liknar originalet väldigt mycket, men nu med något bredare säte, vilket har förbättrat stolens övergripande design och proportioner.

Kontorsstolar

VL66

VL66 är en klassisk danskdesignad kontorsstol från 1966, med kromunderrede och stoppning från Hallingdal. Finns även som pall, se nedan.

VL15

Kontorsstolen VL15 har som enda stol i världen ett unik två-delat ryggstöd för bästa stöd och avlastning för ländryggen. Ryggstödet kan justeras  efter önskemål och ger optimalt stöd för ländryggen, hur du än sitter på stolen.

VL17

VL17 är det senaste tillskottet till familjen kontorsstolar. Här möts klassiska kvaliteter och god sittkomfort enligt den senaste utvecklingen. VL17 har ett unik två-delat ryggstöd som reducerar trötthetskänslor och obehag i ryggen. Stolen är därför perfekt för långa arbetsdagar där variation i arbetspositioner är avgörande. VL17 kan enkelt justeras så den alltid passar utifrån hur du vill sitta.

Pallar

VL136

Pall VL136 passar till lounge-stolen VL35, “Cosy”. Underrede finns i krom eller svart, och med en rad olika textilier att välja bland.

VL66

VL66T är en funktionell pall i klassisk design; med ett traditionellt fem-stjärnigt underrede och stoppning från Hallingdal.