Toaletter

Badrumsmöbler

LIBs möbelserie Krokodil är ett utmärkt val när hela eller delar av en äldre badrumsinredning ska uppdateras. Badrumsskåp, handduksskåp och kommod har en enhetlig design och tillverkas efter samma kostnadseffektiva och miljötrevliga principer som gäller för våra laserkantade kök. Samtliga kanter, inte enbart de utåt synliga, laserkantas med en tätande list. Möbelstommen håller miljövänlig plusstandard. Ingående delar måttanpassas efter befintliga installationer och levereras på pall, komplett med dörrknoppar och mjukstängande gångjärn.

Höjd 480, bredd 540, djup 370 mm. Passar till standardporslinsvask (550 mm). Beställ sockelben för enklare lokalvård.

Övriga möbler i Krokodil-serien presenteras med bild och fakta under Badrum/Badrumsmöbler.

badrumsmobler1

Ropox-Swing-washbasin-in-movement

Ergonomiska vaskar

Smarta, utrymmessparande vaskar ger ökad tillgänglighet i befintliga toalettutrymmen. God hygien, minimalistisk design och hög användarvänlighet är utmärkande egenskaper oavsett modell.

SWING Flexibelt tvättfatet som följer med till toalettstolen. Väggfästet med arm och full vinkling i sidled ger tillgång till vatten och handtvätt utan riskabla förflyttningar.

Fler ergonomiska vaskar presenteras under Bostadsanpassning/Bostadsanpassade badrum. 

Ropox-Toilet-unit_bathroom

Höj och sänkbar toalettstol med stöd

En lugn plats och säkra förflyttningar karaktäriserar Ropox fräscha, höj- och sänkbara toalettlift. Den stilrena, städvänliga modulen levereras komplett med en stadig, vägghängd toalettstol, stöd för ryggen och ergonomiskt utformade stödhandtag på båda sidor.

Toaletttstöd och extrahandtagRopox-Support-arm-Wave-135-kg

WAVE Toalettstöd Med stegvis positionering och justering i höjdled (upp till 120 mm) erbjuder Ropox toalettstöd komfort och ergonomi utöver det vanliga. Komplettera med vridbar toalettrullehållare och ergonomiska greppstöd för maximal trygghet och komfort.

Fler hygieniska grepp- och balansstöd för snabba, trygghetshöjande åtgärder i toalett och badrum ligger under fliken Bostadsanpassning/Bostadsanpassade badrum.

skot2

Höj- och sänkbara skötbord

Våra höj- och sänkbara skötbord för barn heter MAXI2 och MEDI2 och tillverkas av danska Ropox. Båda modellerna har en unik, ergonomisk design med integrerad vask, som gör blöjbytet extremt lättarbetat och hygieniskt. Skötborden kan sänkas ner till golvhöjd och även förses med sidoväggar som ger ökad trygghet för de barn som vill och kan klättra upp själva. Båda borden klarar belastningar på upp till 75 kg.

MAXI2. Bredd 600/800 mm, längd 1300 mm. Höjdjustering 400-1000 mm. Under bordsskivan löper två trådkorgar för förvaring av blöjor och tvättlappar. Levereras med inbyggd stopplist. Sidoväggar, adapterram, madrass, fjärrkontroll och beröringsfria blandare finns som tillval.

MEDI2 Bredd 600/800 mm, längd 1300 mm. Höjdjustering 650-1000 mm. Under bordsskivan löper två trådkorgar för förvaring av blöjor och tvättlappar. Stopplist, sidoväggar, adapterram, madrass, trestegsstege, fjärrkontroll och blandare med eller utan duschmunstycke finns som tillval.

För produktinformation om Ropox skötbord för vuxna personer (upp till 150 kg), kontakta LIB.