SÄKERHET I SKOLAN

spisvakt

Kombinera spisvakter, sensorer till brandvarnare, timer och strömbrytare och minimera risken för spisbränder. Förhindra vattenskador med fuktsensorer i kombination med vattenfelsbrytare som stänger av vattnet. Kombinera energioptimering med komfort och skapa ljusstyrning av ett rum.

Spisvakt med tillbehör

Trådlös tidsstyrning av el till spis, kaffekokare mm. Enkel installation (ingen behörighet krävs) och 7 års produktgaranti (batteritid cirka 6 år). Passar alla typer av kök. Komplettera med tillbehör som fjärrströmbrytare (on/off), timerpanel, återställningsknapp i valfri höjd, strömbrytare vid brandvarning och rörelsevakt med tidsstyrning.

Vattenstopp med tillbehör

Styr vattentillförseln i exempelvis kök, badrum eller tvättstuga. Tillgången styrs automatiskt och med tidsintervall, alternativt via fjärrströmbrytare (on/off) eller timerpanel. Med en rörelsevakt kan vattnet till exempel kopplas på när man går in i badrummet och slås ifrån när man går ut.

Rörelsevakt med inbyggd LED

För ljusstyrning med energioptimering. Med en enkel inställning går belysningen från svag till full styrka så snart någon kommer in i rummet.

Beröringsfria lås – RFID

Vid upplåsning av skåp är nyckelbrickor (taggar) en lättanvänd och smidig lösning. Nyckelbrickan används istället för nyckel och hålls upp mot låset eller läsaren av brukaren. Lås och nyckelkort till skåp och förvaring hittar du i vår webbutik.

Klicka här för att läsa om Ropox stopplattor, smartboxar och säkerhetslister!