Skolor

Höj- och sänk-
bara bord

kvadrat-skola-bank

Funktionell
förvaring

kvadrat-skolforvaring

Luckbyte
hela kök

kvadrat-luckor

Toaletter
för alla

kvadrat-skol-vask

Säkerhet
i skolan

kvadrat-spisvakt

Skötselråd
skolmöbler

kvadrat-nedladdning

LIB ser skolan som en arbetsplats för barn och vuxna och har produkter som underlättar och förbättrar. I vårt skolsortiment ingår måttanpassade snickerier, ergonomiska bord och moderna, platsbesparande lösningar som ger ökad tillgänglighet och bättre utnyttjande av befintliga utrymmen. Vårt erbjudande utvecklas kontinuerligt utifrån samma perspektiv som vi tillämpar i kök och badrum; helt efter våra beställares behov av snabb förnyelse med ekonomisk hållbarhet.

Inred för en bättre skolmiljö

Att anpassa förvaring och arbetsytor efter nya behov eller  undanröja gamla hinder i den fysiska miljön, är beställningar skräddarsydda för LIB och vårt skolsortiment.  I samarbetet med danska Ropox, ledande expert på höj- och sänkbar teknik, ökar vi tillgängligheten i skolans fysiska miljö och skapar moderna, flexibla lärmiljöer och en tryggare arbetsmiljö.

God planering ger ökat trymme för smarta lösningar när skolans fasta eller lösa inredning ska rustas upp. Planera utformningen tillsammans med LIB. Vi hjälper er att sätta samman valda delar till ett medvetet, ekonomiskt klokt koncept.