Nyheter

Följ LIB och våra aktuella aktiviteter!

Här på nyhetssidan publicerar vi produktnyheter och koncept, informerar om mässor och utbildningsaktiviteter och lägger ut artiklar av intresse för våra kunder och samarbetspartners. Materialet uppdateras kontinuerligt.

2 uppdaterade & 1 ny

Två av våra hållbara och fina bänkskivor i laminat har fått en uppdatering i sina dekorer, nämligen Svart marmor och Svartvit granit.

Gamla trotjänaren Trä 35 kommer att utgå och ersättas med nya Mörk ek (bilden ovan) – en varm och snygg dekor som passar olika slags lägenheter.

Klicka här för att se alla våra bänkskivor

Vill du ha ett prov på någon eller några av våra bänkskivor? Lägg ett mail till order@libluck.se, så fixar vi det.

Ny design på våra mjukstängande lådor

Med början nästa vecka, kommer vi att byta ut våra mjukstängande lådor till en ny variant.

Ingen dramatisk skillnad, men den nya lådan är rakare i sin konstruktion, vilket ger en ökad  förvaringsvolym.

Montaget av den nya lådorna är lika enkelt som tidigare – dock krävs nya märkdon, och med första leveransen får du automatiskt en uppsättning.

Behöver du fler, lägg ett mail till kontakt@libluck.se så löser vi det!

Högsta kreditvärdighet – ännu en gång

Hållbarhet omfattar så mycket mer än produkter och produktionslinjer; det handlar även om ekonomisk stabilitet och långsiktighet.

Vi på LIB är mycket glada och stolta över att ännu en gång fått högsta kreditvärdighet, AAA.

Viktiga datum inför semesterperioden

Vi befinner oss redan mitt i sköna maj, och nu rullar tiden fort iväg till den stundande semesterperioden. Några viktiga datum att komma ihåg är att beställa SENAST:

 • 23 maj för leverans före semestern; gäller luckbyten & helkök
 • 13 juni för leverans vecka 32 av helkök
 • 23 juni för leverans vecka 32 av luckbyten

Passa på att skicka in din order redan idag till order@libluck.se, så har du det klart!

Glad påsk!

Vi på LIB vill passa på att önska alla kunder, leverantörer och övriga samarbetspartners en riktigt glad påsk – hoppas ni alla får en härlig helg fylld med det ni önskar!

Träffa oss på fackmässa i Gävle, Sundsvall & Östersund

Nästa vecka finns Björn och Mats på plats i Gävle Konserthus (22/3), Sundsvalls Stadshus (23/3) och Gamla Teatern i Östersund (24/3) för att berätta mer om oss och våra produkter på Skånsk Byggtjänsts interiörmässor.

I mer än 20 års tid har vi hjälpt bostadsbolag att hitta bästa lösningen vid renovering av kök och förvaring. Hos oss hittar du ett komplett sortiment för en smidig renovering; från skåp och luckor, till övriga tillbehör och inredningsprodukter. Allt med lång livslängd och hållbarhet i fokus!

Vi hjälper dig från idé till färdigt montage – varje sig du ”bara” byter luckor eller gör en totalrenovering.

Kom gärna förbi så diskuterar vi förutsättningslöst dina tankar och planer, och du får en möjlighet att se en del av vårt sortiment i levande livet.

Under tiden kan du läsa mer om oss här.

Vi ses!

Anmäl dig nedan:

Prisjustering 1 april 2022

Vi vill göra dig uppmärksam på att kraftigt ökade kostnader i vår omvärld, inte minst råvarupriser, har gjort att vi behöver göra en prisjustering 1 april 2022.

Vet du med dig att det finns beställningar som skall göras, passa på att skicka in dessa redan idag till order@libluck.se. 

Alltid tillgängliga på order@libluck.se

Som du säkert vet, finns LIB Kundsupport, alltid tillgängliga för dig!

Dock, pga sjukdom och högt tryck, har vi något begränsade telefontider (09:00-15:00) under vecka 08.

Vår mailbox är däremot alltid öppen, oavsett tid på dygnet, så skicka gärna in din order eller förfrågan via order@libluck.se

Vill du ha tag i en regionsansvarig säljare på ditt distrikt?

Helene Sjöholm som har hand om södra Sverige når du på 0728-56 27 81, eller via helene.sjoholm@libluck.se

Lotta Wålberg som reser på Västsverige nås på 0761-35 56 46, eller via lotta.walberg@libluck.se

Den som bor i Östra och mellersta Sverige ringer Ronnie Samuelsson på 0728-56 27 79, eller mailar ronnie.samuelsson@libluck.se

Bor du i Stockholm/Mälardalen, kontaktar du Mats Jarnhäll på 0706-00 12 96 eller mats.jarnhall@libluck.se

Björn Lindén finns tillgänglig för de som huserar i Norrland, och honom når du på 0707-27 17 80 eller via bjorn.linden@libluck.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Bästsäljare 2021

Dags att summera 2021 och se vilka av våra produkter som placerade sig som topp 3 i kategorierna luckor, bänkskivor och handtag:

Luckor:

 1. Idre vit-vit
 2. Stockholm vit-vit
 3. Ånge Grå ask

Idre vit är alltså fortfarande oslagbar etta, tätt följt av Stockholm vit och Ånge Grå ask. De vita luckor verkar fortfarande stå sig, men vi ser trender på att såväl Idre Dimma som Havre, och luckor med trästruktur knappar in.

Bänkskivor: 

 1. Betong
 2. Black Brazil
 3. Ljus Betong

Klassikern Betong kammar hem segern (igen),  med en annan mörk variant, Black Brazil som god tvåa. “Uppstickare” och en nyhet för 2021 Ljus Betong, placerar sig dock på en hedersam tredje plats.

Handtag: 

 1. Iza matt/ alu look, CC 128
 2. Iza blank / rostfri look, CC 128
 3. Elin, rostfri look, CC 128

Här har det hänt grejer! Iza, både matt och blank, har seglat om trotjänare Elin, som hamnar på en hedersam tredje plats. Den kantiga formen har fått ge vika åt den runda, och märk väl, alla i CC 128.

Är du osäker på hur resp. produkt ser ut? Här kan du läsa mer om dem, och hela vårt sortiment för kök.

LIB på Fastighetsmässan, 24-25 november

24-25 november finns vi på plats på HBV-Torget på Fastighetsmässan –  monter HBV 3 – och du är hjärtligt välkommen att hälsa på!

Vi svarar på alla dina frågor och funderingar kring oss och våra produkter, och hur vi tillsammans på bästa sätt kan hitta en lösning som passar just er.

Fokus på mässan i år är hållbarhet; ett ämne som ligger i tiden och oss varmt om hjärtat. För oss är hållbarhet något vi konstant jobbar medvetet med, både i vår dagliga verksamhet, som i våra planer framåt.

Så kom gärna förbi och säg hej, diskutera era renoveringsplaner ur ett hållbarhetsperspektiv och svara på några enkla frågor, så deltar du i utlottningen av våra fina priser.

Läs mer om mässan här!

Vi ses!

Vill du vara uppdaterad? Beställ vårt nyhetsbrev!