Nyheter

Följ LIB och våra aktuella aktiviteter!

Här på nyhetssidan publicerar vi produktnyheter och koncept, informerar om mässor och utbildningsaktiviteter och lägger ut artiklar av intresse för våra kunder och samarbetspartners. Materialet uppdateras kontinuerligt.

LIB på Ahlsells fastighetsmässa

Kom och träffa oss på Ahlsells fastighetsmässa, 20 september i Malmö

Ahlsells fastighetsmässa hålls mellan klockan 15:30 – 19:30, på Malmö  Arena. Där presenterar vi vårt koncept för köksförnyelse med luckbyten eller byte av hela kök.

LIB erbjuder ett mycket omfattande sortiment av dekorer och materialval:
•akryl
•melamin
•högtryckslaminat
•lackat

Med över 50 olika dekorer och ett stort utbud av bänkskivor och handtag, kommer du garanterat hitta något som passar just dina behov.

I vårt sortiment hittar du även lösningar för:
•bostadsanpassning
•badrumsinredning
•rostfritt
•garderober/förvaring

Alla våra svensktillverkade snickerier erbjuds i såväl standardmått som måttanpassat- allt utifrån behov och önskemål.

Laserkantat laminat- utmärkt miljöval

LIB erbjuder marknadens miljövänligaste köksförnyelse med produkter som är laminerade och laserkantade. Metoden bygger på att man använder melaminbelagda E1-klassade spånskivor, med en lasersvetsad kantlist av polypropylen.

Tillverkningstekniken är modern, hållbar och fri från lösningsmedel, vilket gör att man inte behöver några särskilda miljötillstånd. Laminering och laserkantning är generellt en snabbare produktionsprocess med allmänt lägre energiåtgång.

En laserkantad lucka ger ett bättre motstånd mot fukt och värme, har ett mer tåligt ytskikt och väger mindre än en lackad lucka. Den släta ytan är lätt att hålla ren och dessutom UV-beständig. Skulle därför en enstaka laminerad lucka behöva byta ut, kan det enkelt göras då dessa inte gulnar med åren som en lackad lucka gör.

Även ett antal av våra underhållsfria bänkskivor kan fås med laserkant för bästa miljöval och extra lång hållbarhet.

Snabba leveranstider

Köket är hjärtat i de flesta hem, och att vara utan ställer till det i vardagen. Detta förstår vi, och kan därför erbjuda ett måttanpassat kök med luckbyten för laserkantat laminat på bara två veckor!

Behöver man även byta *stommar, tar det inte mer än tre veckor. Är det *akut, kan produktionstiden på nya luckor kortas till fem arbetsdagar mot en tilläggskostnad.

Läs  gärna mer om vår Köksförnyelse eller kontakta någon av våra distriktsansvariga säljare

*Gäller laserkantade produkter

LIB har högsta kreditvärdighetsratingen AAA

LIB har sedan juli 2018 högsta kreditvärdighetsratingen AAA.

Som kund, leverantör och samarbetspartner kan du alltid känna dig trygg i dina affärsrelationer med LIB.

Läs mer om AAA eller kontakta oss för mer information

 

 

Minimässor för bostadsanpassning

Dags för höstens första minimässor för bostadsanpassning!

På våra minimässor för bostadsanpassning berättar vi, tillsammans med en rad olika leverantörer, om våra produkter inom resp. område, samtidigt som vi önskar feedback från Er hur vi kan förbättra våra produkter och tjänster.

Hos oss på LIB kan du diskutera olika slags lösningar på bostadsanpassning för kök, badrum och förvaring.

Under vecka 36 finns vi på plats på följande order:

 • tisdag 4/9, Quality hotel Park, Saltsjötorget, Södertälje
 • onsdag 5/9, Kvistbergas lokaler, Lancashirevägen 5 C, Ramnäs Västerås
 • torsdag 6/9, Konferens- och Restaurang Svalan, Brunnsparken, Örebro

    
    

Övriga företag på plats är  AET, CTM Lyng, Dooman, Kvistberga, Partille hiss, SvanCare & Trygganpassning.

Anmäl dig och dina kollegor omgående till monika@trygganpassning.se så ses vi!

Välkomna!

P.S Vi bjuder på lite gott att äta också. D.S

LIB förstärker säljkåren

Välkommen, Helene!

LIB förstärker säljkåren och välkomnar Helene Sjöholm till gänget.

Helene har en gedigen bakgrund med försäljning av en rad olika produkter till såväl kommunal som privat verksamhet. Hennes distrikt kommer i huvudsak att bli Skåne, Blekinge, Småland och delar av Halland.

Slå henne gärna en signal på 033-720 59 75 eller skicka e-post till helene.sjoholm@libluck.se, för att boka ett möte.

Söker du någon annan av våra säljare – klicka här?

Öppettider sommaren 2018

På fredag firar vi midsommar, och sedan väntar den så efterlängtade semestern på de flesta av oss.

På LIB har vi stängt vecka 28-30, och begränsad bemanning på Kundsupport under vecka 31.

Vill du komma i kontakt med oss då, ring 033- 27 17 08.

Trevlig sommar!

Skolkampanj

Jobbar du inom skolvärlden och/eller med personer med särskilda behov?

I vår Skolkampanj erbjuder vi  nu 20% rabatt på några olika lösningar och konfigurationer för just detta – allt beroende på behov och önskemål:

Ergonomisk bädd för påklädning

Att duscha eller skifta kläder liggande förutsätter en sänkbar bädd för trygga förflyttningar och en arbetshöjd anpassad för den som hjälper till. LIBs duschbädd uppfyller kraven och lite till; designen är extremt bekväm för båda parter. Bäddmadrassen är indelad i fem, löstagbara delar (mjuk/hårdare) för optimalt stöd och enklare rengöring efteråt. Transparenta sidoskydd som tillval ger ökad trygghet och praktiskt stänksskydd. Gavlar och sidor i aluminium finns som tillval. Hela bädden kan fällas upp för att spara plats, och finns i flera olika utföranden.

Vision Elevbord

Elevborden i VISION speglar det moderna skolarbetet i en skola för alla, och finns i en rad olika utförande. Kompletterande hjul gör det enkelt att dra bordet till sig utan störande buller. Hela eller delar av bordsskivan kan vinklas för bättre arbetsställning vid läsning och skrivarbeten. Den magnetiska stållisten håller studiematerialet tryggt på plats. Löstagbara armstöd ger extra support när datorn är framme. Höjden justeras enkelt med vev för att passa samtliga elever i klassrummet. Bordet finns även med elektrisk höjdjustering och med inbyggt batteri för sladdlös användning.

Ergo Gruppbord

Höj- och sänkbart bord för upp till 10 personer. Höjden justeras manuellt med en avtagbar vev på sidan. Bordsytan har en matt grå yta med runda hörn.

Ställ snabbt och enkelt in rätt arbetshöjd. Ergo gruppbord har en justerbar höjd  mellan 560-900 mm. Bordet tillverkas i tre storlekar: 1650 x 1000 mm, 2000 x 1000 mm, 2400 x 1000 mm. Hjul med lås ökar höjden med 80 mm. Hjulhållare finns som tillval.

Elevbord som passar alla behov

Ergo-bordets många varianter och inställningsmöjligheter passar utmärkt som träningsbord, skolbänk, lekbord, ritbord med mera. Denna modell har manuell höj- och sänkbar inställning från 560-900 mm. Möjlighet finns att höja bänken ytterligare 100 mm.  Välj mellan fast eller vinklingsbar arbetsyta eller både och. Den vinklingsbara arbetsytan (upp till 54°) ger kortare synavstånd och passar bra för personer med funktionsnedsatt syn och rörelse i armar. Armstöd ger stabilitet för underarmarna eller för lätt kroppsstöd. Ergo finns i flera olika utföranden, och med en rad olika tillbehör.

Kampanjrabatt på 20% gäller fram till 31 augusti, men passa på att beställa redan nu för säker leverans lagom till skolstart. Kontakta vår kundsupport för mer information!

Läs gärna mer om alla våra andra produkter för Skolor och Bostadsanpassning. Vi har även specialanpassade stolar som passar utmärkt i sammanhanget.

LIB söker ny Regionsäljare/KAM till södra Sverige

Vill du bli en del av vårt härliga team?

Vi på LIB förstärker nu vår organisation och söker en självständig och driven Senior Regionansvarig Säljare / KAM.

Som Regionansvarig Säljare / KAM kommer du att ansvara för försäljningen inom din region som omfattar Skåne, Halland, Blekinge och Småland. Du kommer arbeta med försäljning till befintliga kommunala och privata bostadsbolag samt nykundsbearbetning. Vi arbetar med en tydlig och avgränsad målgrupp vilket ställer höga krav på gott affärsmannaskap och en förmåga att arbeta långsiktigt och metodiskt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.

 • Ta helhetsansvar för hela säljprocessen med både korta och långa kundprojekt
 • Utveckla affärsmöjligheter för både befintliga och nya kunder
 • Hantera och ansvara för rapportering och planering
 • Medverka på mässor och kundutbildningar/event

Vi söker dig med en gedigen erfarenhet av försäljning. Du är etablerad i säljrollen och har erfarenhet av att arbeta långsiktigt med kontoansvar (KAM). Det är inget krav att ha erfarenhet från köksbranschen men vi ser gärna att du har erfarenhet av att sälja till bostadsbolag och/eller kommuner. Kunskaper och förståelse för offentliga avtal är meriterande.

Som person är du uthållig, målinriktad och strukturerad. Du har en förmåga att bygga upp långsiktiga relationer till dina kunder, baserat på tillit och kunskap. Du har en egen inre motor och du tycker om att arbeta utåtriktat med personliga möten. Internt i organisationen har du lätt att samarbeta. För att passa in i rollen tror vi även att du:

 • Bor i Skåne, Halland med omnejd
 • Uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift
 • Vana att hantera Officepaketet och CRM-verktyg
 • Körkort B

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev via denna länk

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst med mycket frihet och ansvar. Detta är en resande tjänst, du planerar din egen tid och dina resor i ditt distrikt. Du utgår från ditt hemmakontor och även resor till vårt kontor i Borås förekommer. Du kommer att ha tät kontakt med övriga säljare och du rapporterar till VD. Vi erbjuder dig fast lön, tjänstebil och mycket goda förmåner.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Ripa på telefonnummer 0707-27 17 50 alt. henrik.ripa@libluck.se

LIB på SABO-dagarna

Vi på LIB  finns på plats i Skövde hela onsdagen den 30 maj, i monter nummer 14.

Där svarar vi på alla dina frågor och funderingar kring oss och våra produkter, och diskuterar gärna hur vi tillsammans på bästa sätt kan hitta en lösning som passar er.

Kom förbi och säg hej, diskutera era renoveringsplaner och svara på några enkla frågor, så deltar du i utlottningen av ett trendigt köksförkläde – lagom passande till grillsäsongen 2018!

Vi ses!

 TÄVLA OM FINA FÖRKLÄDEN!

Läs mer om SABO-dagen

LIB integritetspolicy

Vi vill gärna fortsätta hålla kontakten med dig och även fortsättningsvis skicka nyhetsbrev, inbjudningar till mässor och utbildningar. Med anledning av den nya dataskyddsförordningen har vi uppdaterat vår integritetspolicy som bland annat beskriver hur och varför vi behandlar dina uppgifter. Din integritet är viktig för LIB. Som ett led i vår anpassning till GDPR gör vi en översikt av vår data för att säkerställa att den är adekvat. Om du vill fortsätta få digitala utskick från LIB behöver du inte göra någonting.

Vi lagrar inga andra uppgifter än ditt namn och din e-post till våra digitala utskick. Vi delar inte informationen med någon annan part. Om du INTE vill få information från oss i framtiden, skicka ett mail till info@libluck.se

Viktiga beställningsdatum inför sommaren

Vill du vara uppdaterad? Beställ vårt nyhetsbrev!