Nyheter

Följ LIB och våra aktuella aktiviteter!

Här på nyhetssidan publicerar vi produktnyheter och koncept, informerar om mässor och utbildningsaktiviteter och lägger ut artiklar av intresse för våra kunder och samarbetspartners. Materialet uppdateras kontinuerligt.

Öppettider sommaren 2018

På fredag firar vi midsommar, och sedan väntar den så efterlängtade semestern på de flesta av oss.

På LIB har vi stängt vecka 28-30, och begränsad bemanning på Kundsupport under vecka 31.

Vill du komma i kontakt med oss då, ring 033- 27 17 08.

Trevlig sommar!

Skolkampanj

Jobbar du inom skolvärlden och/eller med personer med särskilda behov?

I vår Skolkampanj erbjuder vi  nu 20% rabatt på några olika lösningar och konfigurationer för just detta – allt beroende på behov och önskemål:

Ergonomisk bädd för påklädning

Att duscha eller skifta kläder liggande förutsätter en sänkbar bädd för trygga förflyttningar och en arbetshöjd anpassad för den som hjälper till. LIBs duschbädd uppfyller kraven och lite till; designen är extremt bekväm för båda parter. Bäddmadrassen är indelad i fem, löstagbara delar (mjuk/hårdare) för optimalt stöd och enklare rengöring efteråt. Transparenta sidoskydd som tillval ger ökad trygghet och praktiskt stänksskydd. Gavlar och sidor i aluminium finns som tillval. Hela bädden kan fällas upp för att spara plats, och finns i flera olika utföranden.

Vision Elevbord

Elevborden i VISION speglar det moderna skolarbetet i en skola för alla, och finns i en rad olika utförande. Kompletterande hjul gör det enkelt att dra bordet till sig utan störande buller. Hela eller delar av bordsskivan kan vinklas för bättre arbetsställning vid läsning och skrivarbeten. Den magnetiska stållisten håller studiematerialet tryggt på plats. Löstagbara armstöd ger extra support när datorn är framme. Höjden justeras enkelt med vev för att passa samtliga elever i klassrummet. Bordet finns även med elektrisk höjdjustering och med inbyggt batteri för sladdlös användning.

Ergo Gruppbord

Höj- och sänkbart bord för upp till 10 personer. Höjden justeras manuellt med en avtagbar vev på sidan. Bordsytan har en matt grå yta med runda hörn.

Ställ snabbt och enkelt in rätt arbetshöjd. Ergo gruppbord har en justerbar höjd  mellan 560-900 mm. Bordet tillverkas i tre storlekar: 1650 x 1000 mm, 2000 x 1000 mm, 2400 x 1000 mm. Hjul med lås ökar höjden med 80 mm. Hjulhållare finns som tillval.

Elevbord som passar alla behov

Ergo-bordets många varianter och inställningsmöjligheter passar utmärkt som träningsbord, skolbänk, lekbord, ritbord med mera. Denna modell har manuell höj- och sänkbar inställning från 560-900 mm. Möjlighet finns att höja bänken ytterligare 100 mm.  Välj mellan fast eller vinklingsbar arbetsyta eller både och. Den vinklingsbara arbetsytan (upp till 54°) ger kortare synavstånd och passar bra för personer med funktionsnedsatt syn och rörelse i armar. Armstöd ger stabilitet för underarmarna eller för lätt kroppsstöd. Ergo finns i flera olika utföranden, och med en rad olika tillbehör.

Kampanjrabatt på 20% gäller fram till 31 augusti, men passa på att beställa redan nu för säker leverans lagom till skolstart. Kontakta vår kundsupport för mer information!

Läs gärna mer om alla våra andra produkter för Skolor och Bostadsanpassning. Vi har även specialanpassade stolar som passar utmärkt i sammanhanget.

LIB söker ny Regionsäljare/KAM till södra Sverige

Vill du bli en del av vårt härliga team?

Vi på LIB förstärker nu vår organisation och söker en självständig och driven Senior Regionansvarig Säljare / KAM.

Som Regionansvarig Säljare / KAM kommer du att ansvara för försäljningen inom din region som omfattar Skåne, Halland, Blekinge och Småland. Du kommer arbeta med försäljning till befintliga kommunala och privata bostadsbolag samt nykundsbearbetning. Vi arbetar med en tydlig och avgränsad målgrupp vilket ställer höga krav på gott affärsmannaskap och en förmåga att arbeta långsiktigt och metodiskt.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.

  • Ta helhetsansvar för hela säljprocessen med både korta och långa kundprojekt
  • Utveckla affärsmöjligheter för både befintliga och nya kunder
  • Hantera och ansvara för rapportering och planering
  • Medverka på mässor och kundutbildningar/event

Vi söker dig med en gedigen erfarenhet av försäljning. Du är etablerad i säljrollen och har erfarenhet av att arbeta långsiktigt med kontoansvar (KAM). Det är inget krav att ha erfarenhet från köksbranschen men vi ser gärna att du har erfarenhet av att sälja till bostadsbolag och/eller kommuner. Kunskaper och förståelse för offentliga avtal är meriterande.

Som person är du uthållig, målinriktad och strukturerad. Du har en förmåga att bygga upp långsiktiga relationer till dina kunder, baserat på tillit och kunskap. Du har en egen inre motor och du tycker om att arbeta utåtriktat med personliga möten. Internt i organisationen har du lätt att samarbeta. För att passa in i rollen tror vi även att du:

  • Bor i Skåne, Halland med omnejd
  • Uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift
  • Vana att hantera Officepaketet och CRM-verktyg
  • Körkort B

Låter detta intressant?
Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev via denna länk

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst med mycket frihet och ansvar. Detta är en resande tjänst, du planerar din egen tid och dina resor i ditt distrikt. Du utgår från ditt hemmakontor och även resor till vårt kontor i Borås förekommer. Du kommer att ha tät kontakt med övriga säljare och du rapporterar till VD. Vi erbjuder dig fast lön, tjänstebil och mycket goda förmåner.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Ripa på telefonnummer 0707-27 17 50 alt. henrik.ripa@libluck.se

LIB på SABO-dagarna

Vi på LIB  finns på plats i Skövde hela onsdagen den 30 maj, i monter nummer 14.

Där svarar vi på alla dina frågor och funderingar kring oss och våra produkter, och diskuterar gärna hur vi tillsammans på bästa sätt kan hitta en lösning som passar er.

Kom förbi och säg hej, diskutera era renoveringsplaner och svara på några enkla frågor, så deltar du i utlottningen av ett trendigt köksförkläde – lagom passande till grillsäsongen 2018!

Vi ses!

 TÄVLA OM FINA FÖRKLÄDEN!

Läs mer om SABO-dagen

LIB integritetspolicy

Vi vill gärna fortsätta hålla kontakten med dig och även fortsättningsvis skicka nyhetsbrev, inbjudningar till mässor och utbildningar. Med anledning av den nya dataskyddsförordningen har vi uppdaterat vår integritetspolicy som bland annat beskriver hur och varför vi behandlar dina uppgifter. Din integritet är viktig för LIB. Som ett led i vår anpassning till GDPR gör vi en översikt av vår data för att säkerställa att den är adekvat. Om du vill fortsätta få digitala utskick från LIB behöver du inte göra någonting.

Vi lagrar inga andra uppgifter än ditt namn och din e-post till våra digitala utskick. Vi delar inte informationen med någon annan part. Om du INTE vill få information från oss i framtiden, skicka ett mail till info@libluck.se

Viktiga beställningsdatum inför sommaren

LIB ISO-certifieras

Vi på LIB har under vintern inlett ISO-certifiering av verksamheten.

Då LIB redan har ett väl inarbetat ISO-tänk/struktur är certifieringen mer en kvalitetsstämpel än ett ändrat systematiskt arbete. LIB har uthålligt och konsekvent arbetat med att erbjuda produkter med hög kvalitet och mycket bra miljöegenskaper ända sedan starten 1999.

Läs hur vi redan jobbar målmedvetet med miljö och kvalitet

Vi nöjer oss heller inte med certifiering för enbart ISO 9001 (kvalitet) och 14001 (miljö), utan tar även med den som gäller för arbetsmiljö (45001).

Arbetet är nu i full gång för alla anställda, och beräknas vara klart och godkänt tidig höst 2018.

Ha du några frågor eller vill veta mer om vårt ISO-arbete, är du alltid välkomna att kontakta oss.

Läs mer om ISO här

LIB på FK Bo i Göteborg 18-19 april

Nästa vecka hålls den årliga FK Bo -konferensen, denna gång på Svenska Mässan i Göteborg, och vi finns med som utställare.

FK Bo står för Föreningen Kommunal Bostadsanpassning och är en yrkesförening som organiserar personer i Sveriges kommuner som arbetar med bostadsanpassningsbidrag.

Under konferensdagarna kommer vi på LIB att presentera våra smarta lösningar för bostadsanpassning vad gäller kök, badrum och förvaring.

Gå från lucka till låda

Hos oss kan man bl.a se hur man enkelt byter ut gamla luckor med fasta hyllplan till mer användarvänliga och överskådliga lådsystem för en enklare vardag.


Mirro

Vår okrossbara spegel i akrylplast passar utmärkt i miljöer där man måste sätta säkerheten i första hand.

Mirro finns klar eller mörktonad, och kan måttanpassas efter behov, vilket gör att den passar utmärkt som spegel i ett skjutdörrssystem eller som badrumsspegel.

Kom och se ditt kök i virtual reality.

Få en direktkänsla för hur ditt/dina brukares eventuellt framtida kök kan komma att se ut. Tack vare modern teknik kan vi skissa upp olika förslag på kök och maila dig en länk så ni omgående kan se på olika lösningsalternativ.

Kom gärna förbi och testa i vår monter!

Öppettider

Följande öppettider gäller:
18/4  08:30-11:30 Utställning öppen för allmänheten, 12:30-15:30 Utställning öppen för konferensdeltagare

19/4   09:30-12:00 Utställningen öppen förkonferensdeltagare

 

LIB önskar Glad påsk!

Laserkantat laminat – bästa miljöval vid renovering

LIB erbjuder marknadens mest miljövänliga köksförnyelse

LIB erbjuder marknadens mest miljövänliga köksförnyelse tack vare produkter som är laminerade och laserkantade. Den moderna produktionsmetoden bygger på att man använder melaminbelagda E1-klassade spånskivor, tillsammans med en lasersvetsad kantlist av polypropylen.

MDF-skivor, som används till lackade luckor, är mer limkrävande än spånskivor, och ger en ökad miljöbelastning vid tillverkningen. Uppsatt i köket ger den tyngre, lackade luckan även ett ökat slitage på både gångjärn och stommar.

Inga miljötillstånd krävs

För produktionen av laserkantade laminatluckor krävs inga miljötillstånd. Tekniken är fri från lösningsmedel, vilket innebär att kök gjorda av melaminbelagd spånskiva blir en riktigt bra produkt ur miljöhänseende.

Laminering och laserkantning erbjuder en snabbare tillverkningsprocess med lägre energiåtgång. Med en effektivare produktionsteknik följer kortare leveranstider och en mer kostnadseffektiv köksrenovering.

Utmärkta produktegenskaper

En laserkantad lucka ger ett bättre motstånd mot fukt och värme, och har ett mer tåligt ytskikt än en lackad. Den släta ytan är även UV-beständig och lätt att hålla ren, vilket gör att köket ser fräscht ut länge. Skulle en enstaka laminerad lucka behöva bytas ut, kan det enkelt göras då dessa inte gulnar med åren som en lackad lucka gör.

Sammantaget gör allt detta valet vid köksförnyelsen enkelt; mesta möjliga kök till minsta möjliga miljöpåverkan!

Visst känns det bra?!

Laserkantad köksförnyelse – bästa lösningen för såväl plånbok som miljö!

Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst möte där vi berättar mer om vad vi på LIB kan hjälpa dig med!

Se annons från LIB i senaste numret av Fastighetsfakta (sidan 50)

Vill du vara uppdaterad? Beställ vårt nyhetsbrev!