Nyheter

Följ LIB och våra aktuella aktiviteter!

Här på nyhetssidan publicerar vi produktnyheter och koncept, informerar om mässor och utbildningsaktiviteter och lägger ut artiklar av intresse för våra kunder och samarbetspartners. Materialet uppdateras kontinuerligt.

Jul- & nyårshälsning 2022

Jul-& nyårshelgen närmar sig med stormsteg och vi vill passa på och önska alla kunder, leverantörer och övriga aktörer i vårt nätverk en riktigt

God Jul & ett Gott Nytt År

Vi vill också tacka för året som gått! Ett år som präglats av både utmaningar och möjligheter på olika vis, och som kan summeras i att vi har världens bästa kunder!

Efter några lediga dagar med nära & kära, god mat och förhoppningsvis avkoppling, ser vi fram emot 2023 och att få fortsätta eller påbörja många nya renoveringsprojekt tillsammans.

Vi fortsätter även vårt sociala engagemang och har i år valt att stödja organisationen Läkare utan gränser (läs gärna mer om deras viktiga arbete!).

Önskar alla en härlig sommar & semester!

Vi står mitt i den underbara sommaren och de flesta av oss går eller har redan gått på några veckors välförtjänt semester.  

Vi på LIB stänger kontoret helt vecka 29 & 30, och har begränsad bemanning under vecka 28 och 31.

Vi vill passa på att önska alla en riktigt härlig sommar och semester – ta hand om er och njut av dagen!

Mätorder Helkök ersätter tidigare Skåp

Vi har uppdaterat vår mätorder för Helkök som nu ersätter den vi tidigare kallade Skåp.

Du hittar den och övriga beställningsunderlag här

Ett tips är att ladda ned mätordern, fylla i dina egna uppgifter och spara ned den med eget namn, så har du det klart när du skall börja jobba med den!

Har du frågor om mätordrar? Kontakta vår Kundsupport som kan dessa utan och innan!

2 uppdaterade & 1 ny

Två av våra hållbara och fina bänkskivor i laminat har fått en uppdatering i sina dekorer, nämligen Svart marmor och Svartvit granit.

Gamla trotjänaren Trä 35 kommer att utgå och ersättas med nya Mörk ek (bilden ovan) – en varm och snygg dekor som passar olika slags lägenheter.

Klicka här för att se alla våra bänkskivor

Vill du ha ett prov på någon eller några av våra bänkskivor? Lägg ett mail till order@libluck.se, så fixar vi det.

Ny design på våra mjukstängande lådor

Med början nästa vecka, kommer vi att byta ut våra mjukstängande lådor till en ny variant.

Ingen dramatisk skillnad, men den nya lådan är rakare i sin konstruktion, vilket ger en ökad  förvaringsvolym.

Montaget av den nya lådorna är lika enkelt som tidigare – dock krävs nya märkdon, och med första leveransen får du automatiskt en uppsättning.

Behöver du fler, lägg ett mail till kontakt@libluck.se så löser vi det!

Högsta kreditvärdighet – ännu en gång

Hållbarhet omfattar så mycket mer än produkter och produktionslinjer; det handlar även om ekonomisk stabilitet och långsiktighet.

Vi på LIB är mycket glada och stolta över att ännu en gång fått högsta kreditvärdighet, AAA.

Viktiga datum inför semesterperioden

Vi befinner oss redan mitt i sköna maj, och nu rullar tiden fort iväg till den stundande semesterperioden. Några viktiga datum att komma ihåg är att beställa SENAST:

  • 23 maj för leverans före semestern; gäller luckbyten & helkök
  • 13 juni för leverans vecka 32 av helkök
  • 23 juni för leverans vecka 32 av luckbyten

Passa på att skicka in din order redan idag till order@libluck.se, så har du det klart!

Glad påsk!

Vi på LIB vill passa på att önska alla kunder, leverantörer och övriga samarbetspartners en riktigt glad påsk – hoppas ni alla får en härlig helg fylld med det ni önskar!

Träffa oss på fackmässa i Gävle, Sundsvall & Östersund

Nästa vecka finns Björn och Mats på plats i Gävle Konserthus (22/3), Sundsvalls Stadshus (23/3) och Gamla Teatern i Östersund (24/3) för att berätta mer om oss och våra produkter på Skånsk Byggtjänsts interiörmässor.

I mer än 20 års tid har vi hjälpt bostadsbolag att hitta bästa lösningen vid renovering av kök och förvaring. Hos oss hittar du ett komplett sortiment för en smidig renovering; från skåp och luckor, till övriga tillbehör och inredningsprodukter. Allt med lång livslängd och hållbarhet i fokus!

Vi hjälper dig från idé till färdigt montage – varje sig du ”bara” byter luckor eller gör en totalrenovering.

Kom gärna förbi så diskuterar vi förutsättningslöst dina tankar och planer, och du får en möjlighet att se en del av vårt sortiment i levande livet.

Under tiden kan du läsa mer om oss här.

Vi ses!

Anmäl dig nedan:

Prisjustering 1 april 2022

Vi vill göra dig uppmärksam på att kraftigt ökade kostnader i vår omvärld, inte minst råvarupriser, har gjort att vi behöver göra en prisjustering 1 april 2022.

Vet du med dig att det finns beställningar som skall göras, passa på att skicka in dessa redan idag till order@libluck.se. 

Vill du vara uppdaterad? Beställ vårt nyhetsbrev!