Slitstarka, slag-och fläcktåliga golv

LIB kan nu tillsammans med välkända Pergo erbjuda en ny generation snygga och lättskötta golv i vinyl.

Golven ser ut som äkta trä, med vackra ådringar och levande färgskiftningar – men du kommer att häpna när du får uppleva dess mjuka, tysta och framför allt tåliga yta.

Ett innovativt nytt skyddande toppskikt tätar effektivt golvytan och ger ett förbättrat motstånd mot fläckar, nedsmutsning och gör den mer reptålig.
Ytan gör också golvet mer lättstädat, och mindre ljuskänsligt än ett vanligt trägolv. Med andra ord, golven inte bara håller längre, de håller sig även vackra längre.
För att verkligen visa att vi tror på dessa golv, lämnar vi en garanti på upp till 20 år, så att du alltid skall känna dig trygg i ditt val av golv!

Ett bra golv måste se bra ut, men också vara förberett för olyckshändelser. Om olyckan är framme blir trädekoren du valde för ditt kök “plötsligt” vattentätt för att minimera skadan.  Ett vattentätt golv är förstås också lätt att rengöra. Tack vare ett skyddande och tätt ytskikt är golvet lätt att hålla rent – det är inte bara vackert, utan även hygieniskt!

Ett laminatgolv slits och redan efter ett par år ser det lite trist ut. LIBs vinylgov kommer då fortfarande se ut som nytt. Vinylgolvet är dessutom tystare, upplevs varmare och behöver aldrig slipas om.

LIBs vinylgolv ger en mycket bra livscykelkostnad!

  • Unikt ytskikt som skyddar mot repor, fläckar och slitage
  • Detaljerat dekorlager
  • Mycket stark och tålig vinylkärna
  • Stabiliserande lager med glasfiber
  • Slagtåligt vinyllager

Enkelt läggning

Ett enkelt klicksystem använd vid läggning där klickfogen låser golvet såväl vertikalt som horisontellt. Ingen mattläggare behövs, utan golvet läggs enkelt av snickaren.

Den dubbla låsfunktionen ger  golvet unik stabilitet och tack vare klicksystemet går läggningen enklare och snabbare än med något annat vinylgolv på marknaden. Allt du behöver göra är att välja ett av tre möjliga läggningssätt och klicka golvet på plats, se nedan! Det nya klicksystemet gör också att golvet inte behöver någon övergångsprofil vid läggning genom dörröppningar.

Tack vare den horisontella och vertikala låsningen blir det inga nivåskillnader eller öppna fogar. Pergos vinylgolv kan läggas utan begränsningar i längd eller bredd och utan några övergångsprofiler, vilket ger rummet ett öppet och modernt utseende. Och om du skulle behöva, kan du också enkelt ta bort och återanvända golvet.

Tre möjliga läggningssätt:

 

  1. Tryck ned

 

 

2. Skjut ihop

3. Vinkla

Dessutom finns ett antal smarta och användbara tillbehör att beställa via LIB, som t.ex målningsbara socklar, t-lister, mellanlägg och elementbrickor.

Se vilka mönster som finns

Beställ ditt golv här!