Skolkampanj

Jobbar du inom skolvärlden och/eller med personer med särskilda behov?

I vår Skolkampanj erbjuder vi  nu 20% rabatt på några olika lösningar och konfigurationer för just detta – allt beroende på behov och önskemål:

Ergonomisk bädd för påklädning

Att duscha eller skifta kläder liggande förutsätter en sänkbar bädd för trygga förflyttningar och en arbetshöjd anpassad för den som hjälper till. LIBs duschbädd uppfyller kraven och lite till; designen är extremt bekväm för båda parter. Bäddmadrassen är indelad i fem, löstagbara delar (mjuk/hårdare) för optimalt stöd och enklare rengöring efteråt. Transparenta sidoskydd som tillval ger ökad trygghet och praktiskt stänksskydd. Gavlar och sidor i aluminium finns som tillval. Hela bädden kan fällas upp för att spara plats, och finns i flera olika utföranden.

 

Vision Elevbord

Elevborden i VISION speglar det moderna skolarbetet i en skola för alla, och finns i en rad olika utförande. Kompletterande hjul gör det enkelt att dra bordet till sig utan störande buller. Hela eller delar av bordsskivan kan vinklas för bättre arbetsställning vid läsning och skrivarbeten. Den magnetiska stållisten håller studiematerialet tryggt på plats. Löstagbara armstöd ger extra support när datorn är framme. Höjden justeras enkelt med vev för att passa samtliga elever i klassrummet. Bordet finns även med elektrisk höjdjustering och med inbyggt batteri för sladdlös användning.

Ergo Gruppbord

Höj- och sänkbart bord för upp till 10 personer. Höjden justeras manuellt med en avtagbar vev på sidan. Bordsytan har en matt grå yta med runda hörn.

Ställ snabbt och enkelt in rätt arbetshöjd. Ergo gruppbord har en justerbar höjd  mellan 560-900 mm. Bordet tillverkas i tre storlekar: 1650 x 1000 mm, 2000 x 1000 mm, 2400 x 1000 mm. Hjul med lås ökar höjden med 80 mm. Hjulhållare finns som tillval.

 

Elevbord som passar alla behov

Ergo-bordets många varianter och inställningsmöjligheter passar utmärkt som träningsbord, skolbänk, lekbord, ritbord med mera. Denna modell har manuell höj- och sänkbar inställning från 560-900 mm. Möjlighet finns att höja bänken ytterligare 100 mm.  Välj mellan fast eller vinklingsbar arbetsyta eller både och. Den vinklingsbara arbetsytan (upp till 54°) ger kortare synavstånd och passar bra för personer med funktionsnedsatt syn och rörelse i armar. Armstöd ger stabilitet för underarmarna eller för lätt kroppsstöd. Ergo finns i flera olika utföranden, och med en rad olika tillbehör.

 

Kampanjrabatt på 20% gäller fram till 31 augusti, men passa på att beställa redan nu för säker leverans lagom till skolstart. Kontakta vår kundsupport för mer information!

Läs gärna mer om alla våra andra produkter för Skolor och Bostadsanpassning. Vi har även specialanpassade stolar som passar utmärkt i sammanhanget.