Nytt tåligt kök – snabbt & prisvärt

På gång att renovera? Hos oss kan du få ett nytt tåligt kök – snabbt & prisvärt!

LIB har förnyat svenska kök sedan starten 1999, och är idag en ledande aktör på marknaden för luckbyten och hela kök för bostadsbolag. Vi erbjuder en av marknadens snabbaste och bästa köksförnyelser med produkter som är laminerade och laserkantade. Så vill du ha ett nytt tåligt kök  snabbt och prisvärt, tveka inte att höra av dig!

Våra laminerade laserkantad luckor ger bättre motstånd mot fukt och värme jämfört med många andra material på marknaden. De har ett tåligt ytskikt och väger mindre, vilket gör att slitaget på gångjärnen blir mindre.  Den släta ytan är dessutom UV-beständig och lätt att hålla ren, vilket gör att köket håller sig fräscht länge.

Produktionstiden på måttanpassade laserkantade laminatluckor är så kort som två veckor – och skulle du behöva  byta stommar, är tiden inte mer än tre veckor. Stommarna monteras dessutom redan på fabrik, vilket förenklar arbetet för montören ytterligare.

Vårt prisexempel på 6 572 :-, är ett luckbyte bestående av lucka Idre vit-vit (10 st.), lådfronter (5 st.), kantad bänkskiva Betong 30 mm, lådinsats metabox (5 lådor), standardgångjärn och handtaget Poly (exkl. frakt och moms).  Är det så att du behöver hjälp med montaget, har vi ett brett nätverk med montörer över hela landet som står redo.

Alla våra luckor kan fås antingen med standardmått eller måttanpassade; allt för att göra köksförnyelsen så smidig som möjligt för dig. Givetvis har vi även ett stort urval av passande bänkskivor, handtag och övriga tillval/tillbehör att välja mellan.

Så varför tveka- förnya kök har aldrig varit enklare!

Kontakta någon av våra distriktansvariga säljare, för mer information eller för att boka ett möte

P.S Beställer du ett kök före jul, bjuder vi på dämpande gångjärn – något som förhöjer standarden på köket och gör att luckorna stänger tyst och mjukt med mindre slitage. D.S

 

 

gångjärn