LIB på Funka för livet, Halmstad 15-16 november

Arbetar du med bostadsanpassning och är i Halmstad med omnejd 15-16 november, kom gärna och hälsa på!

Nästa vecka finns vi på Halmstad arena och Funka för livet-mässan, där vi svarar på frågor och funderingar kring bostadsanpassning för i första hand kök, badrum och förvaring, men även annan inredning, t.ex höj-och sänkbara bord och okrossbara speglar.

Ett anpassat kök från LIB ger utrymme för konkreta åtgärder som höjer både tillgängligheten och livskvaliteten för hela familjen. Utifrån ser allt ut som vanligt i köket, men hjälpmedel såsom diagonal-och vertikallyft döljs estetiskt bakom väggskåp och bänkar. I vårt sortiment ingår även rostfria diskbänkar med grundare hoar som ger en mer funktionell och bekväm arbetsmiljö för den som behöver.

God planering som ger utrymme för smarta lösningar gäller även när toalettutrymmet ska rustas upp. Att bygga ett större utrymme som ger ökad tillgänglighet kan vara mycket kostsamt.  Ett enklare alternativ är att skapa svängrum på befintlig yta.  Vår danska samarbetspartner Ropox har det mesta för optimalt utnyttjande; allt från olika stöd och handtag till svängbara vaskar och duschbäddar.

Varmt välkommen till vår monter!

Läs mer om eventet och ladda ned din kostnadsfria entrébiljett

P.S Har du inte möjlighet att närvara, kan du läsa mer om bostadsanpassning här eller kontakta din regionsäljare. D.S