Bostadsrättsdagen i Linköping, 5/10 2018

LIB på Bostadsrättsdagen 2018

LIB medverkar på Bostadsrättsdagen 2018 i Linköping, fredag 5/10

LIB medverkar på Bostadsrättsdagen 2018 där vi presenterar vårt koncept för köksförnyelse.

På LIB har vi i snart 20 års tid arbetat med att hjälpa kommunala och privata bostadsbolag att optimera sina renoveringar och göra mesta möjliga kök till minsta möjliga kostnad.

Detta kan gälla allt från luckbyten, till hela stommar eller olika slags tillval/uppgraderingar -t.ex. byta bänkskåp till mer funktionella lådor, standardhantag till mer trendiga, eller  gamla bänkskivor till laserkantat laminat.

Köksförnyelse

Ett luckbyte är ett utmärkt alternativ om man vill ha en snabb, enkel och prisvärd uppdatering i lägenheten. Har du luriga vinklar och vrår? Inga problem; allt vi tillverkar kan måttanpassas efter just dina behov och önskemål. Skulle det vara så att även stommarna behöver bytas, är det heller inga problem. Även de måttanpassas och färgmatchas så som du vill ha det.

Med över 50 olika dekorer i lucksortimentet, kan var och en hitta sin egen favorit; välj allt från trendiga Göteborg, till stilrena Eslöv eller klassiska Åre.  Normal produktionstid på laserkantade laminatluckor är två veckor. Läs mer om våra luckor här.

LIB levererar även laminerade stommar i valfri storlek. Kantningen sker med modern laserteknik, vilket innebär att list och stomme svetsas samman till en extremt slitstark produkt. Laserkantningen har visat sig vara den mest miljövänliga metoden att förstärka utsatta kanter. Eftersom stommarna laserkantas, blir de samtidigt extremt tåliga mot väta.  Om du väljer våra plusstommar blir köket extra fukttåligt; då laserkantas nämligen stommens samtliga kanter, inte enbart de utåt synliga.

Normal produktionstid på hela kök är tre veckor. Läs mer om våra hela kök här.

Låter det intressant? Titta gärna förbi på fredag eller kontakta någon av våra säljare för vidare diskussioner.

Läs mer om dagen här

Välkommen!