LIB på Ahlsells fastighetsmässa

Kom och träffa oss på Ahlsells fastighetsmässa, 20 september i Malmö

Ahlsells fastighetsmässa hålls mellan klockan 15:30 – 19:30, på Malmö  Arena. Där presenterar vi vårt koncept för köksförnyelse med luckbyten eller byte av hela kök.

LIB erbjuder ett mycket omfattande sortiment av dekorer och materialval:
•akryl
•melamin
•högtryckslaminat
•lackat

Med över 50 olika dekorer och ett stort utbud av bänkskivor och handtag, kommer du garanterat hitta något som passar just dina behov.

I vårt sortiment hittar du även lösningar för:
•bostadsanpassning
•badrumsinredning
•rostfritt
•garderober/förvaring

Alla våra svensktillverkade snickerier erbjuds i såväl standardmått som måttanpassat- allt utifrån behov och önskemål.

Laserkantat laminat- utmärkt miljöval

LIB erbjuder marknadens miljövänligaste köksförnyelse med produkter som är laminerade och laserkantade. Metoden bygger på att man använder melaminbelagda E1-klassade spånskivor, med en lasersvetsad kantlist av polypropylen.

Tillverkningstekniken är modern, hållbar och fri från lösningsmedel, vilket gör att man inte behöver några särskilda miljötillstånd. Laminering och laserkantning är generellt en snabbare produktionsprocess med allmänt lägre energiåtgång.

En laserkantad lucka ger ett bättre motstånd mot fukt och värme, har ett mer tåligt ytskikt och väger mindre än en lackad lucka. Den släta ytan är lätt att hålla ren och dessutom UV-beständig. Skulle därför en enstaka laminerad lucka behöva byta ut, kan det enkelt göras då dessa inte gulnar med åren som en lackad lucka gör.

Även ett antal av våra underhållsfria bänkskivor kan fås med laserkant för bästa miljöval och extra lång hållbarhet.

Snabba leveranstider

Köket är hjärtat i de flesta hem, och att vara utan ställer till det i vardagen. Detta förstår vi, och kan därför erbjuda ett måttanpassat kök med luckbyten för laserkantat laminat på bara två veckor!

Behöver man även byta *stommar, tar det inte mer än tre veckor. Är det *akut, kan produktionstiden på nya luckor kortas till fem arbetsdagar mot en tilläggskostnad.

Läs  gärna mer om vår Köksförnyelse eller kontakta någon av våra distriktsansvariga säljare

 

*Gäller laserkantade produkter