Fräscha upp studentboendet!

Sommarlov – passa på att fräscha upp studentboendet!

Vi på LIB hjälper dig gärna med idéer och förslag på hur du, med enkla medel, kan fräscha upp studentboendet. 

Genom att byta köksluckor, bänkskivor, diskbänk och handtag kommer man långt.

Välj gärna en extra tålig lucka, med  t.ex akrylyta, då boenden av detta slag ofta utsätts för betydligt mer slitage än en vanlig lägenhet. Ett utmärkt exempel är våra luckor Åre som finns i kulörerna Snövit och Varmgrå. Den hårda akrylytan gör att luckan blir mycket hållbar och enkel att hålla ren, ett perfekt val för vardagens påfrestningar. Läs mer om våra luckor.

Till det en bänkskiva i laminat – ett material som är lättskött, tåligt och håller sig fint över tid. Välj en mörk eller ljus nyans, beroende på vilket uttryck som känns bäst; vi har allt från isvitt till svart marmor att välja mellan. Läs mer om våra bänkskivor. 

Ett utmärkt alternativ eller komplement till en bänkskiva i laminat är en rostfri diskbänk. Välj mellan enkel- eller dubbelho och gärna en med god avlastningsyta för bästa arbetsmiljö. Läs mer om våra diskbänkar. 

Vad gäller handtag kan det vara bra att tänka på att sätta ett som inte blir en extra upphängningsplats för soppåsar, kläder, etc. Detta sliter på gångjärn och stommar i längden och kan få luckan att hänga snett. Läs mer om våra handtag.

Och, vad gäller gångjärn, om det inte redan är gjort, byt gärna till mjukstängande. Detta får ner ljudnivån på ett enkelt och bra sätt, samtidigt som det minskar på slitaget på både stommar och luckor.

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion om vad som skulle kunna bli bäst hos er!

 

P.S Passa även på att se över garderober och övrig förvaring. Vi har det som behövs för en uppgradering både på in-och utsidan. Läs mer om hur du kan uppgradera förvaringen D.S