LIB-utbildning, hösten 2017

Än så länge njuter vi av att vara mitt i sommaren, men vill gärna  påminna om vår utbildning som går av stapeln i oktober 2017

I oktober är det dags igen för vår populära och mycket uppskattade tvådagarsutbildning. Programmet är som vanligt späckat av användbar och informativ kunskap som underlättar vardagen när du kommer tillbaka till jobbet!

Vi på LIB, tillverkare och leverantörer delar med sig av nyheter och expertkunskaper under två dagar. Bl.a går vi igenom vårt sortiment, tittar på fabriken och får en lektion i hur man fyller i en mätorder. Kursen är uppbyggd på stationer där man visar på möjligheter i köksförnyelsen. Vi arbetar i mindre grupper för en tät och obehindrad dialog.

På kvällen samlas vi sedan för en enklare aktivitet, följt av gemensam middag.

Vi har valt att hålla en bred kurs som är av intresse för alla som berörs av köksförnyelsen hos bostadsbolagen. Våra deltagare är förvaltare, montörer, bobutiksansvariga, beställare och bovärdar – med andra ord här finns något för alla som kommer i kontakt med renovering/inredning.

Anmäl ditt/ ert intresse redan idag. Kursen är mycket populär och platserna fylls snabbt på.

Varmt välkomna!

Datum: oktober 2017 (prel. 12-13 och 26-27)
Tid: Ca 11:30 (tors.) till 13:00 (fre.)
Plats: Vimmerby

Anmälan/förfrågningar till: madeleine.persson@libluck.se

Pris 2 595kr/person, i kursavgiften ingår alla måltider, aktivitet, logi i enkelrum samt utbildning. Ange gärna redan nu om du har önskemål om datum.

 

Extra genomgång av en mätorder

För den som behöver och vill, erbjuder vi en teoretisk/praktisk genomgång i hur man fyller i en s.k Mätorder torsdag morgon; 08:00-11:30.

Långväga gäster kan erbjudas övernattning för 1 000 kr/person extra.

Hör av dig till kontoret i Borås eller till din egen LIB-säljare för anmälan så snart som möjligt!