LUCKOR & LÅDFRONTER

Laminerade luckor & lådfronter

Våra laminerande laserkantade luckor är på många sätt ett klokt val i hyreslägenheter, som ofta blir utsatta för hårt dagligt slitage. 

En laminerad lucka med laserkant ger ett utmärkt motstånd mot fukt och värme. Den är rep- och stöttålig och enkel att hålla ren. Rätt skött håller sig luckan som ny år efter år. En laminerad lucka är dessutom UV-beständig, vilket gör det enkelt att komplettera eller byta ut enstaka luckor vid behov.

En laserkantad lucka baseras på en kärna av spånskiva, som väger mindre och är mindre materialkrävande än limmade träfiberskivor. Uppsatt ger därför en sådan lucka mindre slitage på såväl gångjärn som stommar.

Våra laserkantade laminatluckor som PDF

Vill du ha prov på någon eller några av våra luckor, så du själv kan se vad vi pratar om?! Lägg ett mail till order@libluck.se, så fixar vi resten!

IDRE

  •  laserkantad laminerad lucka med matt slät yta. Tillverkad av E1-klassad 16 mm spånskiva med laserkant av polypropylen. Välj produkt med dekorativ kantlist eller enfärgad.Inkluderar standardgångjärn och handtag.

Vit med vit kant.

LIB Express.

Vit med grå kant

Vit med antracitkant

Uppfyller kraven för Möbelfakta.

Dimma

Aska

Havre

STOCKHOLM

  • laserkantad laminerad lucka med svag struktur. Tillverkad av E1-klassad 16 mm spånskiva med laserkant av polypropylen.Välj produkt med dekorativ kantlist eller enfärgad.

    Inkluderar standard-gångjärn och handtag.

Vit med vit kant

Asfalt

Vit med antracitkant

Vit med ek kant

Vit med grå kant

Vit med grå ask kant

ÅNGE

  • laserkantad laminerad lucka med träådringsstruktur. Tillverkad av E1-klassad 16 mm spånskiva med laserkant av polypropylen.Välj mellan fem olika trä-dekorer.

    Inkluderar standard-gångjärn och handtag.

Grå ask

Vitlaserad ek

Fjällek

Bok

Björk

Lackade luckor

Välj mellan åtta olika standardkulörer och två olika utföranden. 

Våra lackade luckor är tillverkade av en 16 resp. 19 mm MDF. Tänk på att lackade luckor är lite känsligare för UV-ljus , vilket gör att vi rekommenderar en ommålning/byte av stommen för bästa resultat vid renovering. OBS! Till lackade luckor bör  mjukstängande gångjärn användas.

EKEBY & VÄSTERBO

  • Tillverkade av 16 resp. 19 mm MDF.

Standardkulörer (NCS) är:
– Snövit S 0500-N
– Antikvit S 0502-Y
– Ljusgrå S 1502-Y
– Beige S 3005-Y50R
– Betonggrå S 2000-N
– Antracit S 7500-N
– Lindblomsgrön S 2005-G70Y
– Mossgrön S 5005-G50Y
– Valfri NCS-kulör mot kostnad

EKEBY. Tjocklek 16 mm. Rundad kant.

VÄSTERBO. Tjocklek  16 & 19 mm. Rak kant.

Högtryckslaminat

Välj högtryckslaminat för extra tuffa miljöer

Vår KARLSTAD är en laserkantad lucka med högtryckslaminat på båda sidor. Ett tjockare laminat ger luckan en lättskött yta, som är extra tålig mot repor, slag och fukt – egenskaper som gör den speciellt lämpad för extra tuffa miljöer såsom äldreboenden, förskolor och studentbostäder.

Tillverkad  av E1 klassad  spånskiva 16,4 mm. Laserkant av polypropylen. Inkluderar standard-gångjärn och handtag.

 Vit

Ljusgrå

Mörkgrå