KÖKSPLANERING

kok
LIB har bytt luckor i svenska kök sedan starten 1999. Att tillhandahålla ett brett sortiment av köksluckor är fortfarande vår grundläggande affärsidé. Men fråga oss gärna om hela kök och inredningar. LIB har breddat portföljen av kökssnickerier, ökat valfriheten och lagt till kompletterande tjänster. Idag kan du planera för en komplett, måttanpassad köksförnyelse med LIB!

Hela kök med stommar

En stor del av vårt erbjudande består av hela kök, där vi hjälper dig hela vägen – från idéstadie till färdig lösning med förmonterade stommar. Hör av dig till någon av våra säljare för vidare diskussioner och ett offertförslag.

Exempelkök

Hur långt vill du planera framåt? Hur snabbt löser du behovet på kort sikt? Kontakta oss, så ger vi exempel på bra produkter och hållbara lösningar, hämtade ur LIBs kökssortiment. Se vårt urval av dekorer

Smarta, ergonomiska och multifunktionella kök

Med LIB som leverantör i köket, följer utökade möjligheter att anpassa befintliga lösningar efter budget och individuell förmåga. I våra bostadsanpassade kök ingår produkter med ergonomisk design som ökar tillgängligheten och ger bättre livskvalitet för de boende. Se våra bostadsanpassade kök

Hit vänder du dig med beställningar/mätorder och frågor som rör LIBs produkter och tjänster:

Luckbyten: Beställning på ifylld mätorder skickas till order@libluck.se. Kundsupport svarar gärna på frågor på telefon 033-27 17 00.

Hela kök med stommar: Använd mätorder och skicka till . Vill ni beställa en CAD-ritning kontaktar ni Kundsupport på telefon 033-27 17 00 eller order@libluck.se

Rostfritt: Använd mätorder och skicka till order@libluck.se eller kontakta Kundsupport på 033-27 17 00.

Handla prisvärt hos oss

LIB är ledande leverantör av laserkantade, måttanpassade inredningssnickerier för kök, badrum och garderober. I vårt breddade sortiment ingår höj- och sänkbar teknik och ergonomiska tillval för bostadsanpassning och offentliga rum. Vi mäter, ritar, producerar och monterar till bostadsbolag och kommuner över hela landet.

Samordning

Sträckan mellan orderläggning och färdigt kök löper lite snabbare med LIB. Som avtalskund kan du lägga över samordningen av flera hantverkare på oss, exempelvis vid köksförnyelser och luckbyten i fastigheter och hela bostadsområden. Som HBV-medlem kan du köpa samordningen enligt villkoren i HBVs upphandling Köksförnyelse.

Montering

Snickare och montörer över hela landet har blivit proffs på vårt kökssortiment. LIB förnyar runt 10 000 kök årligen och ungefär hälften sätts av våra egna, utvalda köksmontörer. För kunder som monterar i egen regi, arrangerar vi årliga montörsutbildningar till självkostnadspris. Sätt gärna upp er på väntelistan till nästa kurstillfälle!

Transportskador

Reklamationer avseende fraktskador ska anmälas inom sju (7) arbetsdagar och innehålla foton på skadat emballage och gods. Har du frågor, kontakta Kundsupport på 033-27 17 00.

Bobutik/säljstöd

Bobutikens kunder är självklart viktiga för oss. Ge oss era visioner och konkreta önskemål, så stöttar vi med ritningar för en optimal köksexponering. För att uppdatera och beställa nya provluckor, handtag och skyltar, kontakta LIBs säljare.

Lycka till med köksförsäljningen!

bobutik