Garderober är till för att fyllas

Hos LIB måttbeställer du allt som behövs för att tillmötesgå ett stadigt växande förvaringsbehov. Gör ett enkelt dörrbyte med befintliga stommar. Komplettera med nya hyllplan, justerbara förvaringsenheter och beröringsfria lås. Ersätt slagdörren med mjukt glidande skjutdörrar som sänker ljudnivån och minskar slitaget. Föreställ dig att raden av trötta garderober uppgraderas till modern förvaring i tre snabba steg. Och att det blev bättre, mindre krångligt och mer prisvärt än ni trodde.

Läs mer om hur du kan Uppgradera förvaringen

hogskap_garderober_slagdorr

hogskap_garderober_skjutdorr

Gå från slagdörr till modern förvaring

Gör en snabb och problemfri uppgradering av nya och befintliga garderober. Här kommer förslag och konkreta lösningar, hämtade ur LIBs sortiment.

System för skjutdörrar

Gå från utanpåliggande slagdörrar till utrymmessparande skjutdörrar. Skjutdörrarna monteras utanpå befintlig garderobsstomme.  Dörrarna kan även placeras rakt framför varandra, så de står helt i linje.

Renoveringssats

Beställ ett komplett garderobspaket med nya stommar, luckor och skjutdörrsfronter.

Dörrbyte/Stombyte

Ersätt befintliga hyllor med nya, laserkantade hyllplan. Ersätt trötta slagdörrar och stommar med nya, laserkantade.

Förnya garderobsinredningenflexi-tradkorg

Satsa på ett flexibelt system av trådkorgar som justeras efter befintligt garderobsutrymme. Vår trådkorg är 150 mm hög och 505 mm djup. Ena sidan kan justeras 0-24 mm. Beställs för garderobsbredder 400, 500 och 600 mm. Levereras med fästsidor med förmonterade skenor för snabb och enkel installation.

Beställ trådkorgar

Tänk också på att samtidigt förnya och förbättra städskåpsinredningen, klädstänger, medicinskåp, etc.