Kampanj image

Enklare

reklamationshantering

Till formuläret
Close popup

Möbler

Extra tåliga produkter är A och O i våta utrymmen, och då passar våra funktionella, hållbara och snygga badrumsmöbler i pulverlackad stål alldeles perfekt.


Badrumsskåp – ett urval

.

Kungshamn. B 550 x H 550 x D 145.
Idre vit med antracitkant.
Idre Dimma.
Idre Aska.
Idre Havre.
Stockholm vit med vit kant.
Stockholm vit med grå kant.
Stockholm vit med grå ask kant

Kommoder och högskåp

Komplettera badrummet med praktiska kommoder och högskåp för mer och bättre förvaring. I kommod Henån och Tjörn ingår även tvättställ.

Blå bil
Blå bil
X
Grön bil
Grön bil
X
Gul Bil
Gul Bil
X

Högtryckslaminat

Laminerad lucka med matt slät yta. Tillverkad av E1-klassad 16 mm spånskiva. Välj produkt med dekorativ kantlist eller enfärgad. Inkl. standardgångjärn/handtag.

Trasig bil
Trasig bil
X

HBV AVTAL

För dig som är HBV-medlem finns ett särskilt anpassat sortiment utifrån avtalets utformning.

OM OSS

Vi på LIB älskar kök och tanken med en s.k köksförnyelse är att den skall vara enkel, hållbar och kostnadseffektiv för alla parter. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva under arbetets gång; från skåp och stommar, till köksluckor, bänkskivor, handtag, rostfritt och praktiska inrednings-detaljer.

Hållbarhet står i fokus hos oss och omfattar allt vi gör och är-från konceptet att ”bara” byta det som behövs, till produktutbudet och inte minst oss själva som företag och medarbetare.

Att behålla det som fungerar och ”bara” byta det som behövs – mot väl valda produkter – är en klok, smidig och klimatsmart lösning i ordets rätta bemärkelse. Oavsett om du väljer att byta ut enstaka produkter eller alltsammans.