BADRUMSPLANERING

badrum1

Badrumsförnyelse

Söker du snabba och långsiktigt hållbara lösningar i badrumsförnyelsen? LIBs laserkantade badrumsserie är en av dem. Krokodil passar de flera badrumsmiljöer och är ett utmärkt val när hela eller delar av en äldre badrumsinredning ska uppdateras. Badrumsskåp, handduksskåp och kommod har en enhetlig design och tillverkas efter samma kostnadseffektiva och miljötrevliga principer som gäller för våra laserkantade kök. Samtliga kanter, inte enbart de utåt synliga, laserkantas med en tätande list. Möbelstommen håller miljövänlig plusstandard. Ingående delar måttanpassas efter befintliga installationer och levereras fabriksmonterade på pall, komplett med dörrknoppar och mjukstängande gångjärn.

Badrumsanpassning

Att planera för självbestämmande och självständighet blir en allt viktigare del av bostadsförnyelsen. Därför samarbetar LIB med danska Ropox – marknadsledande i Norden på platsbesparande och aktivitetsbevarande teknik och design.  God design på äldre dagar handlar både om livskvalitet och bibehållen funktionalitet. Med LIB som leverantör följer nya möjligheter att anpassa befintliga kök och badrum till ett nytt sätt att leva.

Rittjänster och kundsupport

Att gå från bra till bättre kräver ett gott förarbete. På LIB använder vi moderna verktyg för att visualisera utseende och funktioner i små och stora badrum. Vi planerar och ritar i CAD-program, både i 2D och 3D.  Våra laserkantade badrumsmöbler levereras på pall för snabb och enkel installation.

Handla prisvärt hos oss

LIB är ledande leverantör av laserkantade, måttanpassade inredningssnickerier till kommunägda bostadsbolag och offentliga rum. I vårt breddade badrumsutbud ingår möbler för renoveringar och nyproduktion, med höj- och sänkbar teknik och ergonomiska tillval. I webbutiken finns ett samlat utbud av badrumstillbehör för kundorder och privatköp.

Hit vänder du dig med beställningar/mätorder och frågor som rör LIBs produkter och våra tjänster:

Badrum: Kontakta Kundsupport på telefon 033-27 17 00 / order@nordickitchen.se.hemsida.eu alternativt någon av LIBs säljare.